Miniatuurvoorbeeld

Accountmanager New Business

Houten
jaarcontract, daarna vast
Vacature afdeling:
Sales
Werkervaring:
0 tot 2 jaar
Werk-/denkniveau:
HBO
Werkmissie:

Maak jij makkelijk contact? Vind je het een uitdaging om jouw klanten te verrassen met een aanbod dat perfect bij hun wensen past? Hou je van auto’s en zoek je een baan waarin je je volop kunt ontwikkelen? Dan zoeken wij jou! 

Wat houdt de functie in? 

Jij bent het visitekaartje van Arval. Samen met de business manager zet jij je iedere dag in om nieuwe klanten te vinden en binden. Je speelt creatief in op de behoeftes die jij aanvoelt en weet zo telkens weer nieuwe ingangen te vinden bij potentiële klanten. Heb je eenmaal contact gelegd, dan laat je de potentiële klant meteen kennismaken met de ultieme customer experience die Arval biedt.

Jouw rol is vooral organisatorisch en je verbluft iedereen met je uitstekende gevoel voor service en klantervaring. Jij stelt de juiste vragen, luistert goed en handelt proactief. Van het eerste contact tot het tekenen van contracten en het bestellen van auto’s: jij regelt het allemaal, en dat doe je meer dan goed.

Dit betekent dat je: 

 • potentiële klanten belt en afspraken maakt voor de business manager 
 • deze afspraken opvolgt met scherpe, op maat gemaakte offertes 
 • klanten belt over uitstaande offertes. 

 

Benodigde vaardigheden:

Wie ben jij? 
Je hebt affiniteit met auto’s en werkt graag met mensen. Kansen zoeken en aangrijpen is je tweede natuur en je zet altijd weer die extra stap om klanten een tevreden gevoel te geven. Je hebt een hbo-diploma en bent klaar om de leasebranche in te duiken. Werkervaring is niet vereist, aantoonbare kwaliteiten wel. Je bent:

 • commercieel
 • enthousiast
 • vasthoudend
 • communicatief sterk. 

Wat bieden wij jou?

In een veranderende wereld zijn het juist de ideeën van de mensen binnen Arval die ons verder helpen. Mensen die durven verder te denken, verder dan de al gewaande paden. Nieuwe ideeën, een visie, het durven te doen, nu maar ook in de toekomst. Arval is een plek voor mensen in beweging. Een plek waar niemand stil staat en altijd met de dag van morgen bezig is. Daarom doen we er alles aan om je te coachen en te begeleiden in jouw ontwikkeling en ambities. Opleidingen en de Arval Academy zijn hier onderdeel van, waardoor jij jouw werk bij Arval als dé ultieme experience ervaart. Onderdeel van deze experience zijn ook:

 • een premievrij pensioen
 • een resultaat afhankelijke bonus
 • sporten in het Arval-Vital programma en
 • een abonnement op een automotive vakblad.

Wil jij in beweging blijven en bij jij klaar voor dé Arval experience? Solliciteer dan direct!

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane bestandsformaten: pdf doc docx odt ppt pptx.
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane bestandsformaten: pdf doc docx odt ppt pptx.
Privacy statement*